Info
Hoe ons te contacteren?
info@boardsandblooms.be
@_boardsandblooms_
Je kan je bestelling doorgeven via een bericht hier boven of via e-mail. (info@boardsandblooms.be)
Er is geen maximum. We nemen bestellingen aan vanaf 4 personen.
Wij rekenen onze porties als hapje. Wil je een bord als maaltijd gebruiken dan bestel je best voor een aantal personen extra.
Wij hebben bij elk bord een standaard dip, maar je kan zeker een andere voorkeur doorgeven.
ons assortiment: groene pesto, rode pesto, aioli, guacamole, hummus paprika chili, hummus klassiek, hummus pikant, hummus mango kokos, hummus tomaat basilicum, hummus Marokaans, kaasdip mosterd honing, kaasdip groene pesto, kaasdip smokey paprika, tapenade sweet pepper, tapenade groen, tapenade zwart, tapenade pikant, cocktail, mosterd, curry.
Je kan ten laatste 24u op voorhand je bestelling doorgeven.
Je kan je bestelling ten laatste 48u op voorhand annuleren.
Ja, wij leveren al onze producten.
We leveren in Vlaanderen en Noord-Brabant.
Zolang er iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen kan dat.
We proberen bij levering rekening te houden met het uur dat u verkiest.
Wij rekenen 20 cent per kilometer (heen en terug) vanaf ons adres Putsebaan 25, 2040 Zandvliet. We berekenen onze route via Google maps.
Ja, laat even weten dat het een cadeau is en dan brengen wij je verrassing graag.
Als je je bestelling hebt doorgegeven mailen we een bestelbon door. Je kan er dan voor kiezen het bedrag over te schrijven of met bancontact te betalen wanneer we leveren.
Is je bestelling minstens 48u op voorhand geannuleerd dan krijg je het volledige bedrag terug.
Wij gebruiken uitsluitend verse producten. Daarom raden we aan om je bestelling zo snel mogelijk na levering te consumeren of fris te bewaren. Zo blijft het fruit en de groenten vers en begint de kaas en het vlees niet te zweten.
Deze mag je houden!
Je bestelling kan afwijken van de foto's o.a. door seizoensgebonden producten.
Ja, laat het ons zeker weten als je gasten verwacht met allergieën zodat we bepaalde producten kunnen vermijden.
Wij werken in een ruimte met gluten. We kunnen deze proberen vermijden, maar er is geen 100% zekerheid.